Canon

Casio

Fuji

Hp

Kodak

Nikon

Olympus

Panasonic

Pentax

Samsung

Sony

KÉSZÜLÉK LEADÁSMeghibásodott készülékének leadására az alábbi lehetoségek állnak rendelkezésére:

 

1. Személyes leadás - ezt a megoldást javasoljuk Ügyfeleinknek általában, mivel az esetek túlnyomó többségében átvételkor tájékoztatást tudunk adni a javítás várható költségeirol, illetve a becsült átfutási idorol, továbbá bármely - javítással kapcsolatos - egyéb részlet közvetlenül egyeztetheto

2. Meghibásodott készülékét ismerosei / barátai is eljuttathatják hozzánk, akik esetleg idejükbe / útvonalukba / teeindoik közé inkább be tudják illeszteni szervizünk felkeresését

3. Fényképezogépét csomag küldeményként is tudjuk fogadni, ill. ezen készülékek azonos módon történo visszajuttatását is meg tudjuk oldani. Ezekben az esetekben fontos, hogy Ügyfeleink pontos elérhetoségeket (nevet, szállítási / számlázási címet, telefonszámot) adjanak meg a gyors és pontos ügyintézéshez. Ugyanakkor javasoljuk, hogy amennyiben ezt a leadási módot választja, egyeztessen elozetesen kollégáinkkal telefonon vagy e-mailben a szállításról.

4. Speciális esetekben - pl. szerzodéses karbantartási viszony - cégünk végzi el a gépek felvételét, illetve azok javítást követo visszaszállítását.

 

A javításra leadott készülékek szervizelését igyekszünk minden esetben a leheto legrövidebb ido alatt végrehajtani (jellemzoen 1-2 nap !, ellentétben más szervizeknél tapasztalható, nem ritkán több hónapos átfutási idovel).

Átvételkor erre a célre kidolgozott, speciális munkalapon vesszük fel a tulajdonos, illetve a készülék adatait, feltüntetve a fényképezogéppel együtt leadott tartozékokat és a készülék esetleges sérüléseit is. Amennyiben a javítási muvelet során bármely kérdés merülne fel, minden esetben felvesszük a kapcsolatot a készülék tuladonosával, egyben tájékoztatjuk a javítás összköltségérol. Természetesen bármikor kérhet felvilágosítást kollégáinktól a megadott elérhetoségek valamelyikén.

! FONTOS ! Az árajánlat kalkuláció, hibafeltárás, bevizsgálás cégünknél ingyenesen történik!

Tehát Önnek semmibe sem kerül meghibásodott fényképezogépének javítási költségének felmérése. A teljes javítási költség kiajánlásáig Ön bármikor elállhat a készülék javíttatásától, ebben az esetben térítés nélkül visszaszolgáltatjuk fényképezogépét (a leadás módjától függöen Önnek csak a szállítási költséget kell vállalnia).

A fizetés az elozetes tájékoztatás szerint jellemzően átvételkor történik, függetlenül attól, hogy személyesen vagy csomagküldo szolgálat közbeiktatásával veszi át megjavított fényképezogépét. Emellett lehetőség van a javítási költség átutalással történő megfizetésére is bizonyos esetekben. A javításokra azok jellegétol függoen 3-6 hónap garanciát vállalunk.

A gépeket szállításhoz mindig megfelelo alapossággal csomagoljuk, hogy elkerüljük az esetleges sérüléseket az út során. Kérjük, Önök is járjanak el körültekintoen küldeményeik feladása során!

 up

http://www.fenykepezogep-szerviz.hu
 
FOTO DIGITAL a digitális fényképezogépek és objektívek magyarországi szakszervize
1012 Budapest, Attila út 133. Tel.: 06 20 974 7171 e-mail: vplmymail@gmail.com